Üniversite öğrencileri arasında araştırma ve proje kültürünün yaygınlaştırılmasının amaçlandığı Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları TÜBİTAK tarafından dokuzuncu kez gerçekleştirilecektir.

• Akıllı Şehirler ve Ulaşım,
  • Bilgi ve İletişim Teknolojileri,
  • Eğitim,
  • Enerji ve Çevre,
  • Gıda ve Tarım,
  • Makine İmalatı ve Otomotiv,
  • Sağlık,
  • Savunma, Uzay ve Havacılık,
  • Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik alanlarında bende varım diyorsan fikrini geliştir, projeni oluştur, yarışmaya hemen başvur!

Başvuruların sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin ardından, değerleme süreci başlayacak olup TEKNOFEST bünyesinde gerçekleştirilecek final sergisinde kategoriler bazında dereceye giren öğrencilere;

• Birinci takıma 20.000 TL
  • İkinci Takıma 13.000 TL
  • Üçüncü Takıma 10.000 TL
  • Teşvik 6.500 TL olmak üzere ödüller verilecektir.

Çeşitli kategori ve tematik alanlarda yapılacak yarışmalara başvurular e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi sistem üzerinden kabul edilecektir.

Not: E-posta ve posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınamayacağını; Program çağrı metninde belirtilen son tarihe kadar başvurularınızın sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin öğrencinin sorumluluğunda olduğunu hatırlatırız.

Başvuru Tarihleri: 09 Nisan – 04 Haziran 2021

Detaylar: https://tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/oncelikli-alanlarda-universite-ogrencileri-proje-yarismasi

06 Nisan 2021, Salı 110 kez görüntülendi