Afyonkarahisar İş-Kur İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan GİKAM Danışma Kurulu toplantısına GİKAM Danışma Kurulu Üyeleri Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Karaca, Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ve Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari İşler Sorumlusu Erhan Arık katıldı.
AKÜ GİKAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar, merkezin 2021 faaliyetleri hakkında genel değerlendirme yaparak, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülen Yetenek Kapısı, Kariyer Kapısı platformları ve Kariyer Fuarları etkinlikleri kapsamında görüşlerini dile getirdi. Gürpınar, “Üniversitemizin vizyonu doğrultusunda ve evrensel bilim ilkeleri ışığında, dünya standartlarında ulusal ve bölgesel sorunlara odaklı proje merkezi özelliği taşıyan, rekabet koşullarına hazır nesiller yetiştiren, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın kariyer yollarının belirlenmesi yolunda merkez olarak farklı etkinliklerde bulunduklarını ifade etti. Bu etkinliklerin ve Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen faaliyetlerin yetenek kapısı ve kariyer kapısı platformları üzerinden yapıldığını öğrencilerin ve işverenlerin bu platformlara yönlendirilmesi gerektiğini söyledi. Gürpınar, “bu kapsamda bizler çeşitli etkinliklerle faaliyetlerimizi anlatıyor, öğrencilerimizi yönlendiriyoruz. Bunun sonucunda da çok güzel geri dönütler alıyoruz. Bu faaliyetlerimizi daha da artırıyoruz. Mesala yakın zamanda Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu kuracağız. Öğrencilerimiz bu konuda çok heyecanlılar. Onların heyecanı bizi daha da heyecanlandırıyor.” Dedi.
Toplantı danışma kurulu üyelerinin fikir ve temennilerini bildirmesiyle son buldu.

22 Aralık 2021, Çarşamba 101 kez görüntülendi