Afyon Kocatepe Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü iş birliğiyle  “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi E- İnsan Dijital Platformu Tanıtımı” etkinliği gerçekleştirildi.

Staj yapan her öğrenciye asgari ücret ödenecek

Açılış konuşmasının ardından Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi  Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar’ın “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi E- İnsan Dijital Platformları” ve 18 Ocak 2023 tarihinde başvurusu sona erecek Ulusal Staj Programı hakkında bilgiler vermiştir.

AKÜ ile İŞKUR iş birliği yapıyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin 6 başlığa önem verdiği belirten (GİKAM) Müdürümüz , başlıklar altında GİKAM’ın çalışmalarını şu şekilde anlattı:

“Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 6 başlık önemli. Bunlar; Kariyer Planlaması, Yetenek Kapısı, Yetenek Kapısı Giriş, İŞKUR Kampüs Çalışmaları, Bölgesel Kariyer Fuarları ve Kariyer Kapısı; bu başlıklar Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin üzerinde önemle durduğu konular. Kariyer Planlama dersinin 1. sınıflara mutlaka verilmesini Cumhurbaşkanlığının YÖK’e tavsiyesidir.

1 Martta İKAF 23’e gidiyoruz. Biz paydaşıyız. Eskişehir’de yaklaşık 500 bin öğrencinin paydaşı olduğu 11 üniversitenin buluştuğu bir fuar var. Türkiye’de 11 bölgede buluşulacak. Bizim bölgemiz Eskişehir bölgesidir. Yetenek Kapısından müracaat eden her arkadaşımızı biz buraya fuara götüreceğiz.” Konferans, soru cevabın ardından Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Şahin’in GİKAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

12 Aralık 2022, Pazartesi 67 kez görüntülendi