Kişisel Keşfin! Aynanda Sen’ adlı semineri Dr. Mahmut Naci Çuhacı (Çevik Şirket) ile gerçekleştirilen program GİKAT topluluk başkanı Mehmet Selam Koçak’ın topluluk hakkında bilgiler vermesiyle başlamıştır. Topluluk ile ilgili bilgiler verildikten sonra Sayın Dr. Mahmut Naci Çuhacı seminere başlamıştır.

Öğrencilere kariyer yolunda kişinin öncelikle kendini geliştirmesinin öneminden bahsetmiştir. Kişi kendini aynada nasıl görmek istiyorsa öyle görür ifadelerini kullanan Çuhacı insanın öncelikle kendisine değer vermesini vurgulamıştır.

Öğrencilerin sorularıyla tamamlanan seminerin sonunda Girişimcilik Ve Kariyer Geliştirme Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar Dr. Mahmut Naci Çuhacı’ya plaketini taktim etmiştir. Plaket verildikten sonra toplu fotoğraf çekimi yapılmıştır.

15 Aralık 2022, Perşembe 87 kez görüntülendi