“İŞKUR Kampüste” semineri 20 Aralık Pazartesi günü İİBF Prof. Dr. Sabri BEKTÖRE Konferans salonunda  gerçekleştirildi. Türkiye İş Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan seminerde Afyonkarahisar İȘKUR İş ve Meslek danışmanları Deniz Arık , Celal Akcan ve Didem Ülgen Dalar konuşmacı olarak yer aldı.

Seminerde ilk sözü İş ve Meslek Danışmanı Deniz Arık aldı. Arık, “ Etkili özgeçmiş hazırlama iş veren ile önden tanışma anlamına gelmektedir. Özgeçmiş hazırlama da kurallar vardır. Kısa ,açık ve anlaşılır olmalıdır. Güncel olmalıdır. Yetenek ve başarılar ön planda olmalıdır. Yazım kuralları dikkate alınarak, doğru ve dürüst
olunmalıdır. Özgeçmiş hazırlama 7 madde sırasıyla yazılarak başvuru yapılmalıdır. Bu maddeler ; Kişisel bilgiler, eğitim bilgileri, kariyer hedefi, iş staj deneyimi, beceri ve nitelikler , eğitim ve sertifikalar son olarak referanslar yer almalıdır.” şeklinde konuştu.

İş ve Meslek Danışmanı Celal Akcan “İŞKUR Staj Portalı” , İş ve Meslek Danışmanı Didem Ülgen Dalar ise “Sanal İstihdam Fuarı Tanıtımı” konularından bahsetti.

20 Aralık 2022, Salı 77 kez görüntülendi