“Mühendislik Öğrencileriyle Sandıklı Elibol Tarım Makineleri Limited Şirketi’ne Teknik Bir Gezi Düzenledik!”

17 Kasım 2023 tarihinde AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Elibol Tarım Makineleri Limited Şirketi’ne teknik bir gezi düzenledik. Mekatronik, makine ve elektrik-elektronik mühendisliği öğrencileriyle gerçekleştirilen etkinlikte alanında uzman kişiler öğrencilerimize üretim alanında değerli bilgi ve tecrübelerini aktardı. Başta Elibol Tarım Makineleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ELİBOL, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Serhan US, Fabrika Müdürü Hasan UĞURSALMAZ ve Mühendisler; Hasan KAYA, Fatih KUZU, Hamide ERSOY ve Cenk KARATAŞ’a ilgileri, misafirperverlikleri  ve öğrencilerimize faydalı olması temennisiyle aktarmış oldukları kıymetli bilgiler için teşekkür ederiz.

18 Kasım 2023, Cumartesi 37 kez görüntülendi