30 Kasım-1 Aralık 2023 tarih aralığında Bursa Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Kariyer Merkezleri Çalıştayı gerçekleştirildi. Bu kapsamda Afyon Kocatepe Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ozan Emre AYTEMİR çalıştaya katıldı. Çalıştayda 22 üniversitenin kariyer merkezi yöneticileri yer aldı. Üniversitelerin mevcut ve mezun öğrencilerine yönelik uyguladığı ya da uygulamayı planladığı kariyer örneklerinin paylaşılması, geliştirilmesi ve buna yönelik iş birliklerinin oluşturulması hedeflenen çalıştayda kariyer merkezi yöneticileri arasında fikir alışverişinde bulunuldu. Bursa Teknik Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan ŞAHİN, Merkez Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ebru KAMACI KARAHAN, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Onur GENÇ ve Öğr. Gör. Ceyda TAŞÇIOĞLU’na düzenlemiş oldukları bu verimli organizasyon ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

06 Aralık 2023, Çarşamba 23 kez görüntülendi