2 Ocak 2024 tarihinde Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Öğr.Gör. İrem KOÇYİĞİT eşliğinde turizm öğrencilere yönelik teknik bir gezi düzenlendi. Bu kapsamda AKÜ Turizm Fakültesi’nden turizm işletme ve gastronomi bölümü 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ile Sandıklı Thermal Park Resort Spa & Convention Center ve Hüdai Kaplıcaları ziyaret edildi. Termal turizminde öne çıkan bölgelerden biri olan Sandıklı’da yer alan otelde öğrencilere otelin çeşitli departmanları tanıtılarak sektöre yönelik bilgiler verildi. Gezi boyunca öğrencilerin sorularını yanıtlayan, kariyer yolculuklarıyla öğrencilere ilham verici bilgiler sunan başta otel genel müdürü Sn. Ahmet Yılmaz YAVUZ ve yönetim ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.
Şehrin şifa merkezlerinden biri olarak nitelendirilen Hüdai Kaplıcaları’nda ise öğrenciler alanda bulunan; çamur banyoları, doktor balıklar, ozon tedavisi, hacamat gibi geleneksel tedavi yöntemlerinin kullanıldığı alanları yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Bölge gezisi esnasında ilgili alanları öğrencilere tanıtan Ayşe Nur ESENDEMİR ve Hüdai Kaplıcaları işletme müdürlüğü ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

02 Ocak 2024, Salı 27 kez görüntülendi