Rektör Vekili Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ ile birlikte Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonluğunda Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğini üstlendiği ve üniversitemizin de paydaşı olduğu “Yetenek Her Yerde” sloganı ile gerçekleştirilen İKAF’24 açılış törenine katıldı. Rektör Vekili Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR İKAF’24 açılış kurdelasının kesilmesinin ardından stantları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRPINAR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ozan Emre AYTEMİR ve Öğr. Gör. İrem KOÇYİĞİT koordinasyonunda Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden çok sayıda öğrencinin katıldığı kariyer fuarı, çeşitli sektörlerden çok sayıda firmanın katılımıyla yoğun bir öğrenci-sektör etkileşimi sunarak gençlerin kariyer yaşamında önemli basamaklardan biri oldu.

06 Mart 2024, Çarşamba 27 kez görüntülendi