AFSİAD Akademi Komisyonu Başkanı Av. Gönül AR GÜNGÖR’ün başkanlığında gerçekleştirilen Temmuz ayı toplantısının konuğu, AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRPINAR oldu. Toplantıya, AFSİAD Akademi Komisyonu Başkan Yardımcısı Resul SÜNDÜK ve AFSİAD İş Geliştirme Koordinatörü Ahmet KIZIK da katıldı.

Toplantıda, Afyonkarahisar’ın üretim ve istihdam gücünün önemli kuruluşlarından biri olan AFSİAD ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerinin staj ve proje yapabilecekleri özel ve kamu kurumlarıyla bağlantılar kurmalarına destek olmak ve koordinasyonu sağlamak amacıyla AKÜ GİKAM tarafından yürütülen faaliyetler çerçevesinde yapılabilecek projeler ele alındı. İş dünyası ve akademi arasındaki iş birliklerinin, gençlerin kariyerleri için sağlam bir temel oluşturacağı inancıyla merkezimizde yürütülen faaliyetler kapsamında öğrencilerin gelişime katkı sağlayacak ve yeni fırsatlar sunacak projeler üzerinde yoğunlaşıldı.

02 Temmuz 2024, Salı 23 kez görüntülendi