Afyon Kocatepe Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi danışma kurulu toplantısı merkez müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRPINAR’ın başkanlığında 05.07.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, üniversitemizin elde ettiği 5 yıllık tam akreditasyonun tanıtımı yapılmış, bu önemli başarı paydaşlarımızla paylaşılmıştır.

Toplantının önemli gündem maddelerinden bir diğeri, 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz dönemi için planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak olmuştur. Danışma kurulu üyeleri, yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler ve etkinlikler hakkında değerli görüş ve önerilerini sunmuşlardır. Özellikle toplumsal katkı faaliyetleri üzerinde durulmuş, üniversitemizin topluma sağladığı katkıları artırmak amacıyla çeşitli stratejiler ve iş birliği olanakları değerlendirilmiştir. Aynı zamanda merkezimiz tarafından güz dönemi için hayata geçirilmesi planlanan istihdam projesi hakkında hazırlıklar ve iş birlikleri konusunda da görüşler alınmıştır.

Toplantıya, merkez müdür yardımcısı Öğr. Gör. Ozan Emre AYTEMİR, Öğr. Gör. İrem KOÇYİĞİT, İŞKUR Afyonkarahisar İl Müdürlüğünü temsilen İş ve Meslek Danışmanı Türkan BAYGÜL, KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürlüğünü temsilen Kobi Uzman Yardımcısı Özge BAYTAK, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) İş Geliştirme Koordinatörü Ahmet KIZIK ve TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Funda GÜLEÇ YAMAN katılım sağlamıştır. Merkezimizin girişimcilik ve kariyer geliştirme alanındaki çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini ifade eden değerli danışma kurulu üyelerimize katkıları ve destekleri için teşekkür ederiz.

05 Temmuz 2024, Cuma 30 kez görüntülendi