7-8-9-11 ve 14 Ekim 2024 tarihlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “E-insan ve İş İlanları Plarformu: Kariyer Fırsatları” konferansı merkez müdür yardımcısı Öğr. Gör. Ozan Emre AYTEMİR tarafından ilçelerde bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen konferansta; kariyer merkezi faaliyet alanları, birimimiz tarafından faaliyete geçirilen isilanlari.aku.edu.tr platformu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen E-insan dijital platformu ve yetenek kapısı öğrencilere tanıtılarak iş ve staj olanakları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Konferansın gerçekleştiği; Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sandıklı Meslek Yüksekokulu, Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu, Dazkırı Meslek Yüksekokulu, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Bolvadin Meslek Yüksekokulu, Sultandağı Meslek Yüksekokulu, Çay Meslek Yüksekokulu, Bayat Meslek Yüksekokulu, Emirdağ Meslek Yüksekokulu, Şuhut Meslek Yüksek Okulu ve Başmakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine katılım ve ilgileri için, değerli hocalarımıza katkı ve destekleri için teşekkür ederiz.

15 Ekim 2024, Salı 1 kez görüntülendi