2 Ekim 2024 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü öğrencilerine merkez müdür yardımcısı Öğr. Gör. Ozan Emre Aytemir, 3 Ekim 2024 Fen edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık bölümü öğrencilerine Öğr. Gör. İrem KOÇYİĞİT, Teknoloji Fakültesi öğrencilerine merkez müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRPINAR ve 17 ekim 2024 tarihinde Turizm Fakültesi 1.sınıf öğrencilerine Öğr. Gör. İrem KOÇYİĞİT tarafından “E-insan ve İş İlanları Platformları: Kariyer Fırsatları” konferansları gerçekleştirilmiştir. Gerçekleşen konferanslarda @yetenekapisi ve isialanlari.aku.edu.tr platformları hakkında bilgilendirmeler yapılarak kariyer merkezi faaliyetleri tanıtılmıştır. Kıymetli hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

18 Ekim 2024, Cuma 0 kez görüntülendi